Advertentie

AH Plaza

AH PLAZA INLOGGEN

AH Plaza

AH Plaza was tot voor kort de plek waar werknemers van Albert Heijn moesten inloggen. Je kon daar alles vinden over je werkrooster, loonstrookjes of het aanvragen van vakantie. Dat is sinds 2016 veranderd. Als je in een winkel van AH werkt, moet je naar AH Sam. De website daarvoor is sam.ah.nl. Als je werkt bij een distributiecentrum van Albert Heijn, is DC Sam de nieuwe plek waar je moet zijn. In dat geval is dcsam.ah.nl de plaats waar je in moet loggen.

Inloggen AH Plaza, AH Sam Medewerkers

Om in te loggen moet je twee gegevens bij de hand hebben, namelijk je PNL code en je wachtwoord. Het wachtwoord voor AH Sam is dezelfde als bij AH Plaza. In principe blijft alles gelijk aan het inloggen bij AH Plaza. Bij het inloggen moet je even opletten: de site vraagt om je User-ID. Hier moet je je PNL code invullen. Dat is je personeelsnummer. Als je de gegevens hebt ingevuld moet je op de knop “aanmelden” klikken en dan ga je de site binnen.

Wachtwoord vergeten van AH Plaza

Als je een paar keer het wachtwoord verkeerd hebt ingevuld, wordt de site geblokkeerd. Je kunt dan niet meer je gegevens bekijken. Zorg dus dat je het wachtwoord goed onthoudt. Als je het vergeten bent, moet je een nieuw wachtwoord instellen. Druk dan op de knop “Reset your forgotten password”. Dan krijg je instructies te zien hoe je een nieuw wachtwoord moet instellen.

Wat je kunt vinden op AH Sam?

Op AH Sam kun je alles vinden wat je te maken heeft met het werken bij Albert Heijn.
• loonstrookjes bekijken
• werkrooster bekijken
• info over het werk bij AH
• vrij vragen
• ruilverzoek doen
• leeromgeving van AH bekijken (ELM)
In feite is Sam noodzakelijk om voor het werk bij de winkelketen. Zonder deze website weet je niet wanneer je moet werken. Alleen daarom al ben je verplicht om er gebruik van te maken. Dat is lastig voor degenen die moeite hebben met computers. Helaas geldt dit voor heel veel werk, dus bij een andere werkgever heb je kans dat je met hetzelfde te maken krijgt.